17 september 2014

Uitnodiging

Uitnodiging

Beste leden van het lokale mensenrechtennetwerk Utrecht,

Hopelijk heeft u 10 oktober al vrijgehouden in uw agenda, naar aanleiding van de vooraankondiging?

We hopen u namelijk te verwelkomen in het Lokale Mensenrechtencafé op vrijdagmiddag 10 oktober aanstaande, van 17.00 tot 19.00 uur.
Het café vindt niet, zoals gewoonlijk, in Parnassos plaats, maar in het Centraal Museum.

We verwachten op 10 oktober ook mensen van buiten Utrecht in ons café: Die middag wordt in het Centraal Museum de Landelijke inspiratiebijeenkomst Mensenrechten en decentralisaties in het sociale domein gehouden, georganiseerd door het landelijk netwerk Mensenrechten Lokaal. (Hierin zijn vertegenwoordigd: de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, het University College Roosevelt, het College voor de Rechten van de Mens, Amnesty International en de gemeente Utrecht.)
Deelnemers aan deze bijeenkomst kunnen de middag afsluiten met een drankje in het café om na te praten en kennis te maken met het Utrechtse mensenrechtennetwerk.

Aanmelden inspiratiebijeenkomst
U bent ook hartelijk uitgenodigd voor deze landelijke inspiratiebijeenkomst. Als u hieraan wilt deelnemen kunt u zich bij het landelijk netwerk aanmelden.

Graag zien we u daarna in het café.

Aanmelden café
U kunt zich natuurlijk ook alleen voor het café aanmelden. Die aanmelding kunt u sturen naar: w.de.smet@utrecht.nl.

Pitch
Ook deze keer kunt u aan het begin van het café in een pitch van 2 minuten iets vertellen over uw organisatie of project. De pitch moet eindigen met een vraag aan de aanwezigen. Wilt u een pitch geven, meldt u dat dan even in het mailtje waarmee u zich aanmeldt?

Graag tot ziens op 10 oktober!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten